sl-SIhr-HR
Language
Search
Search ×

...

 

Active Backup Suite - Suvremeni pristup sigurnosnom kopiranju

Active Backup Suite besplatna je zbirka dostupna korisnicima Synology NAS poslužitelja. Osim troškovnih prednosti, Active Backup također uključuje većinu značajki koje se mogu naći u modernom softveru za izradu sigurnosnih kopija.  

 

 Jesu li vaši podaci zaštićeni? Imate li ih uvijek na raspolaganju? Imate li rezervni plan u slučaju zlonamjernih napada, kvara diska ili nezgoda?

Kvalitetna izrada sigurnosnih kopija samo je dio sveobuhvatne zaštite podataka. Potrebno je rješenje koje će zaštititi vaše podatke i uvijek će ih imati na raspolaganju. Konfiguracija rješenja ovisi o vašim potrebama, količini podataka i broju korisnika.

 

 

  • Hardver: Synology NAS poslužitelji idealan su uređaj za izradu sigurnosnih kopija i omogućuju pristup podacima s bilo kojeg mjesta, bilo kada i s bilo kojeg uređaja. Od svih sveobuhvatnih i sigurnih rješenja za sigurnosno kopiranje, ovo je vjerojatno NAJJEFTIJI izbor. Rješenje je fleksibilno, jer možete birati različite modele, njihov izbor je raznolik. Ako je potrebno, u uređaj se dodaju diskovi ili čak su uređaj čak mijenja kasnije, tijekom rada.

  • Softver: Rješenje se temelji na zbirci sigurnosnih kopija Active Backup Suite. Sastoji se od tri modula: Active Backup for Busines, Active Backup za Office 365 i Active Backup za G Suite. Aplikacija Hyper Backup dizajnirana je za izradu sigurnosnih kopija podataka s NAS poslužitelja na vanjsko mjesto, što pruža dodatnu zaštitu kako ne biste izgubili podatke.
    Uz rješenja za sigurno spremanje podataka, postoji čitav niz poslovnih aplikacija koje su besplatne za korisnike. Da navedemo samo neke: transkodiranje i prijenos videozapisa u stvarnom vremenu, spremanje fotografija koje se mogu pregledavati na bilo kojem uređaju povezanom na mrežu, posluživanje pošte i web stranica ili privatni alati za suradnju u oblaku.

  • Savjeti, instalacija i postavljanje: Synology NAS poslužitelji su vrlo jednostavni za upotrebu i instalaciju, ali potrebno je određeno ICT znanje. Stoga vam nudimo pomoć u instaliranju alata za izradu sigurnosnih kopija, kao i prilagodbu DSM operativnog sustava tako da će vam podaci biti dostupni s bilo kojeg uređaja i istodobno sigurno pohranjeni. 

SYNOLOGY Active Backup Suite

 

Želite li saznati više o rješenju za sigurnosne kopije, oporavku podataka i za udaljeni pristup odabranim dokumentima?

 

 

Osigurajte svoje podatke i imajte ih pri ruci u svakom trenutku

Preuzmite brošuru u kojoj ćete pronaći vjerojatno najjeftiniju mogućnost kvalitetne sigurnosne kopije podataka.


Rješenje koje se nudi temelji se na Synology Active Backup Suite koji je besplatno dostupan korisnicima Synology NAS poslužitelja*. Osim troškovnih prednosti, Active Backup uključuje i većinu značajki koje se mogu naći u modernom softveru za izradu sigurnosnih kopija.


Rješenje će riješiti tri glavna problema pohrane podataka:

  • Izrada sigurnosnih kopija podataka s različitih uređaja (PC, poslužitelji, virtualni poslužitelji, mobilni uređaji, servisi u oblaku - Office 365 i G Suite ...)
  • Brzi oporavak podataka - različiti scenariji oporavka, od pojedinačnih datoteka do "Bare-metal" oporavka cijelog sustava  
  • Pristupanje zajedničkim mapama s bilo kojeg mjesta - podaci koji su vam potrebni u pokretu ili dokumenti s pristupom više korisnika uvijek će vam biti dostupni. Možete im pristupiti u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg uređaja spojenog na mrežu

* Za korištenje rješenja Active Backup potreban vam je NAS poslužitelj serije Plus ili snažniji. Kliknite za više informacija >>>.

"ALL-IN-ONE" - cjelovito rješenje za sigurnosnu kopiju i oporavak podataka

               

  

 

SYNOLOGY Active Backup Suite

 

Želite li saznati više o rješenju za sigurnosne kopije, oporavku podataka i za udaljeni pristup odabranim dokumentima?

 

 

O nama

XENON FORTE - ZAGREB d.o.o.
Slavonska avenija 24/6,
10 000 Zagreb
Tel.:  +385 1 6185-824
Fax.: +385 1 6185-825
info@xenon-forte.hr

Poslovnica Split:
Slavonska 15,
21 000 Split
Tel.: +385 21 271-936
Fax.: +385 21 379-199
split@xenon-forte.hr
www.xenon-forte.hr

Xenon forte grupa

Grupa poduzeća Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica i Sarajevo) brine o marketingu, tehničkoj podršci i distribuciji proizvoda Kyocera i Synology na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. 

www.xenon-forte.si
www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.me
www.xenon-forte.ba

Gdje smo


Za veći prikaz karte kliknite ovdje

Copyright 2022 by Xenon-Forte Uvjeti korištenja Privacy Statement
Back To Top